Nabeschouwing Valencia - Granada (2-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Valencia het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Granada (2-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Granada is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 2-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door D. Wass, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Valencia opnieuw te scoren. In de 97e minuut was het F. Torres die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Valencia.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Valencia.

LIVE Valencia - Granada 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel Valencia Wissel J. Costa voor G. Kondogbia Valencia
39' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Gonalons Granada
44' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Azeez Granada
52' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor Rodrigo Valencia
63' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor M. Gonalons Granada
74' Doelpunt Valencia Doelpunt D. Wass Valencia 1-0
75' Wissel Granada Wissel D. Machis voor R. Azeez Granada
78' Gele kaart Granada Gele kaart voor Quini Granada
81' Wissel Granada Wissel C. Fernandez voor C. Neva Granada
87' Wissel Valencia Wissel Lee Kangin voor M. Vallejo Valencia
89' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Montoro Granada
92' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Herrera Granada
97' Doelpunt Valencia Doelpunt F. Torres met assist van J. Cillessen Valencia 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Granada
Opstellingen Valencia - Granada
De opstellingen van Valencia en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Granada

Valencia en Granada treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Granada in de Primera División vond plaats op 9 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Granada slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 10
Winst Granada 0
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 13e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 6e plaats.