Nabeschouwing Valencia - Leganés (1-1) || Primera División 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Valencia het zondag 22 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Leganés (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Valencia en Leganés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. D. Parejo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Valencia vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Leganés kwam na 35 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Oscar, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Valencia - Leganés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty Valencia Penalty D. Parejo Valencia 1-0
23' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
35' Doelpunt Leganés Doelpunt Oscar met assist van G. Carrillo Leganés 1-1
41' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Siovas Leganés
56' Wissel Valencia Wissel J. Costa voor J. Gaya Valencia
57' Wissel Leganés Wissel C. Awaziem voor A. Ruibal Garcia Leganés
59' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Kondogbia Valencia
59' Wissel Valencia Wissel Lee Kangin voor M. Gomez Valencia
73' Wissel Leganés Wissel K. Rodrigues voor D. Siovas Leganés
79' Wissel Leganés Wissel Y. En Nesyri voor G. Carrillo Leganés
84' Wissel Valencia Wissel F. Torres voor F. Coquelin Valencia
85' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Torres Valencia
87' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Soriano Leganés
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Leganés
Opstellingen Valencia - Leganés
De opstellingen van Valencia en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Leganés

Valencia en Leganés treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Leganés in de Primera División vond plaats op 24 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 4
Winst Leganés 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 15e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 20e plaats.