Nabeschouwing Valencia - Real Sociedad (1-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Valencia het zaterdag 17 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Real Sociedad (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Valencia en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door K. Gameiro, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Valencia kreeg via K. Gameiro in de 95e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Jesús Gil Manzano de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 100e minuut kreeg F. Coquelin van Valencia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Valencia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Mikel Oyarzabal zette Real Sociedad even later op 1-1 nadat hij een door scheidsrechter Jesús Gil Manzano toegekende penalty wist te benutten. In de 100e minuut moest Valencia verder met een man minder, nadat F. Coquelin een tweede gele kaart kreeg. In de 101e minuut werd de stand op 1-1 gezet na een benutte penalty van Real Sociedad speler M. Oyarzabal.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesús Gil Manzano, waardoor dankzij een 1-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Valencia - Real Sociedad 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Ødegaard Real Sociedad
36' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Mikel Merino Real Sociedad
42' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Zaldúa Real Sociedad
57' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor R. Le Normand Real Sociedad
58' Doelpunt Valencia Doelpunt K. Gameiro met assist van D. Wass Valencia 1-0
63' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Coquelin Valencia
71' Wissel Real Sociedad Wissel A. Isak voor A. Januzaj Real Sociedad
82' Wissel Valencia Wissel C. Piccini voor J. Costa Valencia
82' Wissel Real Sociedad Wissel A. Barrenetxea Muguruza voor J. Zaldua Real Sociedad
85' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor Rodrigo Valencia
85' Wissel Real Sociedad Wissel K. Rodrigues voor A. Munoz Real Sociedad
90' Wissel Valencia Wissel F. Torres voor C. Soler Valencia
95' Penalty gemist Valencia Penalty gemist K. Gameiro Valencia
95' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Cheryshev Valencia
98' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Garay Valencia
100' Tweede gele kaart Valencia Tweede gele kaart voor F. Coquelin Valencia
101' Penalty Real Sociedad Penalty Mikel Oyarzabal Real Sociedad 1-1
101' Penalty Real Sociedad Penalty M. Oyarzabal Real Sociedad 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Real Sociedad
Opstellingen Valencia - Real Sociedad
De opstellingen van Valencia en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Real Sociedad

Valencia en Real Sociedad treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 10 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 10 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Valencia. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.