Voorbeschouwing Villarreal - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Zondag 24 november 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Villarreal het zondag 24 november 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Ceramica in Villarreal.

Via de Villarreal - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Villarreal - Celta de Vigo 0-0

Vanaf zondag 24 november 2019 om 18:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Villarreal - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 9 dagen, 14 uur, 54 minuten en 40 seconden.

Opstellingen Villarreal - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Villarreal - Celta de Vigo

Villarreal en Celta de Vigo treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Celta de Vigo elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Villarreal - Celta de Vigo Opstelling Villarreal Opstelling Celta de Vigo Live Villarreal - Celta de Vigo Live Villarreal - Celta de Vigo kijken Villarreal - Celta de Vigo kijken Live Villarreal - Celta de Vigo stream Villarreal - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Celta de Vigo Uitslag Villarreal - Celta de Vigo Statistieken Villarreal - Celta de Vigo Primera División 2019/2020 Villarreal - Celta de Vigo wedden Villarreal - Celta de Vigo gokken Villarreal - Celta de Vigo Unibet