Nabeschouwing Villarreal - Eibar (4-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 19 juli 2020 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Villarreal het zondag 19 juli 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Eibar (4-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 4-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Zambo Andre-Frank, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Villarreal opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het G. Moreno die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Villarreal. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat G. Moreno namens Villarreal het doel wist te vinden in de 89e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Villarreal in de 94e minuut, nadat M. Gomez de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Villarreal.

LIVE Villarreal - Eibar 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel SD Eibar Wissel T. Inui voor Rafa SD Eibar
50' Wissel SD Eibar Wissel S. Alvarez voor Cote SD Eibar
62' Wissel SD Eibar Wissel Exposito voor Charles SD Eibar
62' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor Iborra Villarreal
62' Wissel Villarreal Wissel P. J. Ontiveros voor S. Chukwueze Villarreal
71' Doelpunt Villarreal Doelpunt Zambo Andre-Frank met assist van S. Cazorla Villarreal 1-0
78' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor S. Cristoforo SD Eibar
78' Wissel SD Eibar Wissel P. Leon voor P. Bigas SD Eibar
82' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor S. Cazorla Villarreal
86' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van A. Fernandez Villarreal 2-0
88' Wissel Villarreal Wissel M. Morlanes voor Bruno Villarreal
89' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van M. Gomez Villarreal 3-0
94' Doelpunt Villarreal Doelpunt M. Gomez met assist van M. Morlanes Villarreal 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Eibar
Opstellingen Villarreal - Eibar
De opstellingen van Villarreal en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Eibar

Villarreal en Eibar treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Eibar in de Primera División vond plaats op 31 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Villarreal als Eibar wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Villarreal 4
Winst Eibar 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 5e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.