Nabeschouwing Villarreal - Real Valladolid (2-0) || Primera División

Zaterdag 21 september 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Villarreal het zaterdag 21 september 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Real Valladolid (2-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 2-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 77 minuten. S. Cazorla maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Villarreal vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Villarreal opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het P. J. Ontiveros die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Villarreal.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Villarreal.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Real Valladolid
Goals
2
0
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
22
7
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
146
76
Gevaarlijke aanvallen
77
32
Passes
527
340
Overtredingen
12
8
Buitenspel
1
1
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE Villarreal - Real Valladolid 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor X. Quintilla Villarreal
48' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Iborra Villarreal
58' Wissel Villarreal Wissel K. Ekambi voor C. Bacca Villarreal
60' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor F. Barba Real Valladolid
66' Wissel Real Valladolid Wissel W. Rubio voor S. Ramirez Real Valladolid
66' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor M. Gomez Villarreal
74' Wissel Villarreal Wissel P. J. Ontiveros voor Iborra Villarreal
74' Wissel Real Valladolid Wissel A. M. Tuhami voor O. Plano Real Valladolid
77' Penalty Villarreal Penalty S. Cazorla Villarreal 1-0
80' Wissel Real Valladolid Wissel P. Hervias voor Michel Real Valladolid
89' Doelpunt Villarreal Doelpunt P. J. Ontiveros met assist van S. Chukwueze Villarreal 2-0
Opstellingen Villarreal - Real Valladolid
De opstellingen van Villarreal en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Real Valladolid

Villarreal en Real Valladolid treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Real Valladolid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Real Valladolid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 10e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Villarreal - Real Valladolid Opstelling Villarreal Opstelling Real Valladolid Live Villarreal - Real Valladolid Live Villarreal - Real Valladolid kijken Villarreal - Real Valladolid kijken Live Villarreal - Real Valladolid stream Villarreal - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Real Valladolid Uitslag Villarreal - Real Valladolid Statistieken Villarreal - Real Valladolid Primera División 2019/2020 Villarreal - Real Valladolid wedden Villarreal - Real Valladolid gokken Villarreal - Real Valladolid Unibet