Nabeschouwing Valencia - Eibar (4-1) || Primera División 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2020/2021 neemt Valencia het zondag 16 mei 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Eibar (4-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 4-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Valencia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van G. Guedes. Valencia vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Soler op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Valencia, waarmee C. Soler zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 38 minuten deed B. Gil iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van SD Eibar werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 49e minuut wist G. Guedes namens Valencia de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Valentín Pizarro Gómez en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Valencia.

LIVE Valencia - Eibar 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Valencia Doelpunt G. Guedes met assist van C. Soler Valencia 1-0
19' Doelpunt Valencia Doelpunt C. Soler Valencia 2-0
30' Doelpunt Valencia Doelpunt C. Soler met assist van J. Gaya Valencia 3-0
36' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor Y. Muto SD Eibar
36' Wissel SD Eibar Wissel B. Gil voor K. Rodrigues SD Eibar
38' Doelpunt SD Eibar Doelpunt B. Gil met assist van R. Correa SD Eibar 3-1
49' Doelpunt Valencia Doelpunt G. Guedes met assist van M. Gomez Valencia 4-1
68' Wissel SD Eibar Wissel A. Pozo voor R. Correa SD Eibar
68' Wissel Valencia Wissel U. Racic voor D. Wass Valencia
68' Wissel SD Eibar Wissel P. Diop voor Exposito SD Eibar
69' Wissel Valencia Wissel C. Piccini voor T. Correia Valencia
77' Wissel SD Eibar Wissel A. Garcia voor M. Atienza SD Eibar
80' Wissel Valencia Wissel M. Vallejo voor K. Lee Valencia
80' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor M. Gomez Valencia
85' Wissel Valencia Wissel E. Mangala voor M. Diakhaby Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Eibar
Opstellingen Valencia - Eibar
De opstellingen van Valencia en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Eibar

Valencia en Eibar treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Eibar in de Primera División vond plaats op 7 december 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Eibar favoriet. 5 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Valencia. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Valencia 4
Winst Eibar 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 14e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 20e plaats.