Nabeschouwing Atlético Madrid - Mallorca (1-2) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Atlético Madrid het zaterdag 4 december 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Mallorca (1-2)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door M. Cunha, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Mallorca kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Russo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette T. Kubo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mallorca de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Martínez Munuera, waardoor Mallorca dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Atlético Madrid - Mallorca 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Hermoso voor S. Savic Atlético Madrid
14' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
43' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor P. Maffeo Mallorca
60' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor R. De Paul Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor A. Griezmann Atlético Madrid
66' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Baba Mallorca
68' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt M. Cunha met assist van A. Correa Atlético Madrid 1-0
71' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Vrsaljko voor M. Cunha Atlético Madrid
71' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Suarez voor A. Correa Atlético Madrid
74' Wissel Mallorca Wissel R. Battaglia voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
74' Wissel Mallorca Wissel Angel voor A. Prats Mallorca
74' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor A. Sanchez Mallorca
79' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Felipe Atlético Madrid
80' Wissel Mallorca Wissel F. Nino voor I. Baba Mallorca
80' Doelpunt Mallorca Doelpunt F. Russo met assist van Lee Kang-In Mallorca 1-1
84' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Renan Lodi Atlético Madrid
84' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor M. Valjent Mallorca
85' Wissel Mallorca Wissel A. Sedlar voor Lee Kang-In Mallorca
89' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor M. Reina Mallorca
91' Doelpunt Mallorca Doelpunt T. Kubo met assist van Angel Mallorca 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Mallorca
Opstellingen Atlético Madrid - Mallorca
De opstellingen van Atlético Madrid en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Mallorca

Atlético Madrid en Mallorca treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Mallorca in de Primera División vond plaats op 3 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 18 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atlético Madrid als Mallorca wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 5
Winst Mallorca 5
Gelijkspel 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 4e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 14e plaats.