Nabeschouwing Barcelona - Osasuna (4-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Barcelona het zondag 13 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Osasuna (4-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 4-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. F. Torres maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Barcelona vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. FC Barcelona vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Torres op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee P. Aubameyang zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Barcelona in de 75e minuut, nadat R. Puig de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Barcelona.

LIVE Barcelona - Osasuna 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor N. Vidal Osasuna
14' Penalty FC Barcelona Penalty F. Torres FC Barcelona 1-0
15' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Garcia Osasuna
21' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt F. Torres met assist van O. Dembele FC Barcelona 2-0
27' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt P. Aubameyang met assist van O. Dembele FC Barcelona 3-0
46' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor R. Garcia Osasuna
46' Wissel Osasuna Wissel A. Hernandez voor D. Garcia Osasuna
46' Wissel Osasuna Wissel U. Garcia voor L. Torro Osasuna
62' Wissel FC Barcelona Wissel C. Lenglet voor G. Pique FC Barcelona
67' Wissel Osasuna Wissel A. Budimir voor I. Benito Osasuna
73' Wissel FC Barcelona Wissel M. Depay voor P. Aubameyang FC Barcelona
73' Wissel FC Barcelona Wissel R. Puig voor Pedri FC Barcelona
73' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor J. Martinez Osasuna
75' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt R. Puig FC Barcelona 4-0
79' Wissel FC Barcelona Wissel O. Mingueza voor J. Alba FC Barcelona
80' Wissel FC Barcelona Wissel M. Braithwaite voor F. Torres FC Barcelona
89' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor U. Garcia Osasuna
93' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Osasuna
Opstellingen Barcelona - Osasuna
De opstellingen van Barcelona en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Osasuna

Barcelona en Osasuna treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Osasuna in de Primera División vond plaats op 12 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 15
Winst Osasuna 4
Gelijkspel 6
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 5e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 11e plaats.