In de Primera División neemt Barcelona het zondag 22 mei 2022 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Barcelona Gelijk Winst Villarreal
2.33x inzet 4x inzet 2.8x inzet
LIVE Barcelona - Villarreal 0-0

Vanaf zondag 22 mei 2022 om 22:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Barcelona - Villarreal volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 13 uur, 15 minuten en 15 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Villarreal
Opstellingen Barcelona - Villarreal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barcelona - Villarreal

Barcelona en Villarreal treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Villarreal in de Primera División vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 22 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 22
Winst Villarreal 3
Gelijkspel 6
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 2e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Barcelona - Villarreal Opstelling Barcelona Opstelling Villarreal Live Barcelona - Villarreal Live Barcelona - Villarreal kijken Barcelona - Villarreal kijken Live Barcelona - Villarreal stream Barcelona - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Villarreal Uitslag Barcelona - Villarreal Statistieken Barcelona - Villarreal Primera División 2021/2022 Barcelona - Villarreal wedden Barcelona - Villarreal gokken Barcelona - Villarreal Unibet