Nabeschouwing Cádiz - Atlético Madrid (1-4) || Primera División

Zondag 28 november 2021 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Cádiz het zondag 28 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Atlético Madrid (1-4)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 1-4 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door T. Lemar, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Griezmann op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Atlético Madrid, waarmee A. Correa zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 86 minuten was het J. Oblak die de bal in eigen doel werkte, waardoor Cádiz op 1-3 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist M. Cunha namens Atlético Madrid de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesús Gil Manzano bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Atlético Madrid.

Wedstrijdstatistieken Cádiz - Atlético Madrid
Goals
1
4
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
9
17
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
94
127
Gevaarlijke aanvallen
58
56
Passes
369
667
Overtredingen
13
11
Buitenspel
2
2
Corners
4
8
Wissels
5
3
LIVE Cádiz - Atlético Madrid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor A. Fernandez Cádiz
34' Wissel Atlético Madrid Wissel Felipe voor J. Gimenez Atlético Madrid
56' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt T. Lemar met assist van Y. Carrasco Atlético Madrid 0-1
68' Wissel Cádiz Wissel A. Negredo voor A. Perea Cádiz
70' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van M. Llorente Atlético Madrid 0-2
73' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Cunha voor L. Suarez Atlético Madrid
73' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor T. Lemar Atlético Madrid
76' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Correa met assist van M. Cunha Atlético Madrid 0-3
77' Wissel Cádiz Wissel S. Arzamendia voor R. Sobrino Cádiz
78' Wissel Cádiz Wissel I. Chapela voor S. Sanchez Cádiz
82' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor J. Jonsson Cádiz
83' Wissel Cádiz Wissel A. Bastida voor A. Fernandez Cádiz
83' Wissel Cádiz Wissel Fali voor J. Jonsson Cádiz
86' Eigen doelpunt Cádiz Eigen doelpunt J. Oblak Cádiz 1-3
86' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt M. Cunha met assist van A. Griezmann Atlético Madrid 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Atlético Madrid
Opstellingen Cádiz - Atlético Madrid
De opstellingen van Cádiz en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Atlético Madrid

Cádiz en Atlético Madrid treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 3 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cádiz. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cádiz 0
Winst Atlético Madrid 3
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 17e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Cádiz - Atlético Madrid Opstelling Cádiz Opstelling Atlético Madrid Live Cádiz - Atlético Madrid Live Cádiz - Atlético Madrid kijken Cádiz - Atlético Madrid kijken Live Cádiz - Atlético Madrid stream Cádiz - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Cádiz - Atlético Madrid Uitslag Cádiz - Atlético Madrid Statistieken Cádiz - Atlético Madrid Primera División 2021/2022 Cádiz - Atlético Madrid wedden Cádiz - Atlético Madrid gokken Cádiz - Atlético Madrid Unibet