In de Primera División neemt Cádiz het donderdag 23 september 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Cádiz - Barcelona 0-0

Vanaf donderdag 23 september 2021 om 22:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Cádiz - Barcelona volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 2 uur, 16 minuten en 16 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Barcelona
Opstellingen Cádiz - Barcelona

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cádiz - Barcelona

Cádiz en Barcelona treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Barcelona in de Primera División vond plaats op 21 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cádiz. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cádiz 1
Winst Barcelona 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 13e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Cádiz - Barcelona Opstelling Cádiz Opstelling Barcelona Live Cádiz - Barcelona Live Cádiz - Barcelona kijken Cádiz - Barcelona kijken Live Cádiz - Barcelona stream Cádiz - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Cádiz - Barcelona Uitslag Cádiz - Barcelona Statistieken Cádiz - Barcelona Primera División 2021/2022 Cádiz - Barcelona wedden Cádiz - Barcelona gokken Cádiz - Barcelona Unibet