Nabeschouwing Cádiz - Granada (1-1) || Primera División 2021/2022

Maandag 13 december 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Cádiz het maandag 13 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Granada (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Cádiz en Granada geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door S. Arzamendia, waarmee Cádiz met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Granada het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk J. Molina die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 93e minuut kreeg S. Sanchez van Cádiz voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Cádiz de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cádiz - Granada 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Cádiz Doelpunt S. Arzamendia met assist van Fali Cádiz 1-0
37' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
37' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Lozano Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel Marcos Mauro voor Fali Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel S. Sanchez voor S. Arzamendia Cádiz
46' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor M. Gonalons Granada
61' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor S. Sanchez Cádiz
63' Wissel Granada Wissel C. Bacca voor A. Soro Granada
63' Wissel Granada Wissel S. Arias voor Quini Granada
77' Wissel Cádiz Wissel R. Sobrino voor I. Alejo Cádiz
78' Wissel Granada Wissel S. Escudero voor C. Neva Granada
84' Wissel Cádiz Wissel M. Osmajic voor C. Lozano Cádiz
88' Doelpunt Granada Doelpunt J. Molina met assist van A. Montoro Granada 1-1
91' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor J. Cala Cádiz
93' Tweede gele kaart Cádiz Tweede gele kaart voor S. Sanchez Cádiz
94' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Marcos Mauro Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Granada
Opstellingen Cádiz - Granada
De opstellingen van Cádiz en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Granada zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Granada

Cádiz en Granada treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Granada in de Primera División vond plaats op 2 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Cádiz favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Granada slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cádiz 1
Winst Granada 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 19e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 15e plaats.