Nabeschouwing Cádiz - Levante (1-1) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 19:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Cádiz het zaterdag 14 augustus 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Levante (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Cádiz en Levante geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door J. L. Morales, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Cádiz het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 97e minuut was het namelijk A. Espino die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cádiz - Levante 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Levante Gele kaart voor G. Melero Levante
28' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor A. Espino Cádiz
39' Doelpunt Levante Doelpunt J. L. Morales met assist van G. Melero Levante 0-1
47' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Soldado Levante
51' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor R. Soldado Levante
59' Wissel Cádiz Wissel A. Perea voor A. Negredo Cádiz
62' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Campana Levante
63' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor M. Roger Levante
63' Wissel Levante Wissel P. Martinez voor G. Melero Levante
70' Wissel Cádiz Wissel M. Osmajic voor C. Lozano Cádiz
70' Wissel Cádiz Wissel I. Carcelen voor J. Jonsson Cádiz
80' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor J. Campana Levante
80' Wissel Levante Wissel J. Miramon voor D. Gomez Levante
81' Wissel Cádiz Wissel A. Jimenez voor A. Fernandez Cádiz
81' Wissel Cádiz Wissel V. Chust voor V. Haroyan Cádiz
83' Gele kaart Levante Gele kaart voor O. Duarte Levante
93' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. L. Morales Levante
97' Doelpunt Cádiz Doelpunt A. Espino Cádiz 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Levante
Opstellingen Cádiz - Levante
De opstellingen van Cádiz en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Levante

Cádiz en Levante treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Levante in de Primera División vond plaats op 21 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Cádiz en Levante eindigde namelijk in een gelijkspel.