Nabeschouwing Cádiz - Osasuna (2-3) || Primera División 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 19:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Cádiz het zondag 29 augustus 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Osasuna (2-3)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 2-3 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Fernandez, waarmee Cádiz met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Kike in de 60e minuut zorgde er even later voor dat Osasuna weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 66e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het A. Fernandez van Cádiz die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

R. Torres zette Osasuna even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Adrián Cordero Vega toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Osasuna dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Garcia de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Adrián Cordero Vega bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Osasuna.

LIVE Cádiz - Osasuna 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Cádiz Doelpunt A. Fernandez met assist van S. Sanchez Cádiz 1-0
29' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Lozano Cádiz
36' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor V. Haroyan Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel A. Perea voor V. Haroyan Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel J. Cala voor C. Lozano Cádiz
60' Penalty Osasuna Penalty Kike Osasuna 1-1
61' Wissel Osasuna Wissel C. Avila voor J. Martinez Osasuna
63' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor T. Alarcon Cádiz
66' Penalty Cádiz Penalty A. Fernandez Cádiz 2-1
68' Wissel Cádiz Wissel F. Andone voor A. Negredo Cádiz
73' Wissel Osasuna Wissel R. Ibanez voor R. Garcia Osasuna
73' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor Oier Osasuna
78' Wissel Cádiz Wissel M. Osmajic voor S. Sanchez Cádiz
84' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Fali Cádiz
87' Wissel Osasuna Wissel Cote voor L. Torro Osasuna
87' Wissel Osasuna Wissel Barbero voor M. Sanchez Osasuna
91' Penalty Osasuna Penalty R. Torres Osasuna 2-2
95' Doelpunt Osasuna Doelpunt D. Garcia met assist van R. Torres Osasuna 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Osasuna
Opstellingen Cádiz - Osasuna
De opstellingen van Cádiz en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Osasuna

Cádiz en Osasuna treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Osasuna in de Primera División vond plaats op 11 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Osasuna favoriet. 4 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cádiz. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cádiz 0
Winst Osasuna 4
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 9e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 11e plaats.