Voorbeschouwing Celta de Vigo - Mallorca (0-0) || Primera División

Zondag 6 maart 2022 - 01:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 6 maart 2022 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Mallorca 0-0

Vanaf zondag 6 maart 2022 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Mallorca volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 maanden, 2 dagen, 19 uur, 14 minuten en 42 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Mallorca
Opstellingen Celta de Vigo - Mallorca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Mallorca

Celta de Vigo en Mallorca treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Mallorca in de Primera División vond plaats op 10 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Mallorca favoriet. 4 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Celta de Vigo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 1
Winst Mallorca 4
Gelijkspel 4
Totaal 9
Tags
Celta de Vigo - Mallorca Opstelling Celta de Vigo Opstelling Mallorca Live Celta de Vigo - Mallorca Live Celta de Vigo - Mallorca kijken Celta de Vigo - Mallorca kijken Live Celta de Vigo - Mallorca stream Celta de Vigo - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Mallorca Uitslag Celta de Vigo - Mallorca Statistieken Celta de Vigo - Mallorca Primera División 2021/2022 Celta de Vigo - Mallorca wedden Celta de Vigo - Mallorca gokken Celta de Vigo - Mallorca Unibet