Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Betis (0-1) || Primera División 2021/2022

Maandag 18 oktober 2021 - 19:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Deportivo Alavés het maandag 18 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Olaranbe in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Betis (0-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door B. Iglesias, waarmee Real Betis met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias, waardoor Real Betis de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Deportivo Alavés - Real Betis 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor E. Gonzalez Real Betis
60' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor L. Rioja Deportivo Alavés
64' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor Rodri Real Betis
65' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor S. Canales Real Betis
69' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Sylla voor M. de la Fuente Deportivo Alavés
76' Wissel Real Betis Wissel B. Iglesias voor Willian Jose Real Betis
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Ndiaye voor T. Pina Deportivo Alavés
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel E. Mendez voor F. Pellistri Deportivo Alavés
89' Doelpunt Real Betis Doelpunt B. Iglesias met assist van Joaquin Real Betis 0-1
91' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Garcia voor T. Moya Deportivo Alavés
91' Wissel Real Betis Wissel G. Rodriguez voor N. Fekir Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Real Betis
Opstellingen Deportivo Alavés - Real Betis
De opstellingen van Deportivo Alavés en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Real Betis

Deportivo Alavés en Real Betis treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Real Betis in de Primera División vond plaats op 8 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Real Betis favoriet. 5 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 4
Winst Real Betis 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 19e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 10e plaats.