In de Primera División neemt Elche het zondag 3 oktober 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Elche - Celta de Vigo 0-0

Vanaf zondag 3 oktober 2021 om 14:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Elche - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 13 dagen, 12 uur, 55 minuten en 18 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Celta de Vigo
Opstellingen Elche - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Elche - Celta de Vigo

Elche en Celta de Vigo treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 12 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Elche als Celta de Vigo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Elche 2
Winst Celta de Vigo 2
Gelijkspel 2
Totaal 6
Tags
Elche - Celta de Vigo Opstelling Elche Opstelling Celta de Vigo Live Elche - Celta de Vigo Live Elche - Celta de Vigo kijken Elche - Celta de Vigo kijken Live Elche - Celta de Vigo stream Elche - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Elche - Celta de Vigo Uitslag Elche - Celta de Vigo Statistieken Elche - Celta de Vigo Primera División 2021/2022 Elche - Celta de Vigo wedden Elche - Celta de Vigo gokken Elche - Celta de Vigo Unibet