Nabeschouwing Elche - Real Betis (0-3) || Primera División 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Elche het zondag 21 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Real Betis (0-3)

Het Primera División duel tussen Elche en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 0-3 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Juanmi, waarmee Real Betis met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 24e minuut voor dat Real Betis via Willian Jose op 0-2 kwam te staan. In de 27e minuut volgde een derde treffer van Real Betis, waarmee N. Fekir zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Real Betis gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

In de 68e minuut werd H. Bellerin van Real Betis met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Real Betis het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez, waardoor Real Betis dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Elche - Real Betis 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Real Betis Doelpunt Juanmi met assist van A. Moreno Real Betis 0-1
18' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Juanmi Real Betis
24' Penalty Real Betis Penalty Willian Jose Real Betis 0-2
27' Doelpunt Real Betis Doelpunt N. Fekir Real Betis 0-3
46' Wissel Elche Wissel D. Gonzalez voor P. Bigas Elche
46' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor J. Pastore Elche
52' Wissel Real Betis Wissel E. Gonzalez voor G. Pezzella Real Betis
53' Gele kaart Elche Gele kaart voor L. Boye Elche
63' Wissel Elche Wissel H. Palacios voor A. Barragan Elche
63' Wissel Elche Wissel R. Guti voor O. Mascarell Elche
68' Rode kaart Real Betis Rode kaart voor H. Bellerin Real Betis
69' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor S. Canales Real Betis
69' Wissel Real Betis Wissel A. Ruibal voor Juanmi Real Betis
74' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor Josan Elche
80' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor R. Gonzalez Real Betis
80' Wissel Real Betis Wissel W. Carvalho voor Willian Jose Real Betis
90' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Moreno Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Real Betis
Opstellingen Elche - Real Betis
De opstellingen van Elche en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Real Betis

Elche en Real Betis treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Real Betis in de Primera División vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Elche als Real Betis wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Elche 1
Winst Real Betis 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 17e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 5e plaats.