Nabeschouwing Elche - Real Madrid (1-2) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Elche het zaterdag 30 oktober 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Real Madrid (1-2)

Het Primera División duel tussen Elche en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Vinicius Junior, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. In de 63e minuut kreeg R. Guti van Elche voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Elche de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Real Madrid via een goal van Vinicius Junior in de 73e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat P. Milla namens Elche in de 86e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea, waardoor Real Madrid dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Elche - Real Madrid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Elche Gele kaart voor R. Guti Elche
18' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor Rodrygo Real Madrid
22' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Vinicius Junior met assist van M. Diaz Real Madrid 0-1
63' Tweede gele kaart Elche Tweede gele kaart voor R. Guti Elche
65' Wissel Real Madrid Wissel D. Carvajal voor Lucas Real Madrid
66' Wissel Real Madrid Wissel F. Mendy voor Marcelo Real Madrid
71' Wissel Elche Wissel D. Benedetto voor L. Perez Elche
71' Wissel Elche Wissel G. Gumbau voor J. Pastore Elche
73' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Vinicius Junior met assist van L. Modric Real Madrid 0-2
81' Wissel Elche Wissel P. Milla voor Fidel Elche
81' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor L. Boye Elche
81' Wissel Elche Wissel I. Marcone voor O. Mascarell Elche
84' Wissel Real Madrid Wissel E. Camavinga voor L. Modric Real Madrid
85' Wissel Real Madrid Wissel E. Hazard voor Vinicius Junior Real Madrid
86' Doelpunt Elche Doelpunt P. Milla met assist van D. Benedetto Elche 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Real Madrid
Opstellingen Elche - Real Madrid
De opstellingen van Elche en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Real Madrid

Elche en Real Madrid treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 5 keer wist de ploeg van Elche te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Elche. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Elche 0
Winst Real Madrid 5
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 15e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 2e plaats.