In de Primera División neemt Getafe het dinsdag 21 september 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Getafe Gelijk Winst Atlético Madrid
6.75x inzet 3.45x inzet 1.67x inzet
LIVE Getafe - Atlético Madrid 0-0

Vanaf dinsdag 21 september 2021 om 19:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Getafe - Atlético Madrid volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 0 minuten en 8 seconden.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Atlético Madrid
Opstellingen Getafe - Atlético Madrid
De opstellingen van Getafe en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Atlético Madrid

Getafe en Atlético Madrid treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 21 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Getafe. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 3
Winst Atlético Madrid 21
Gelijkspel 5
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 19e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Getafe - Atlético Madrid Opstelling Getafe Opstelling Atlético Madrid Live Getafe - Atlético Madrid Live Getafe - Atlético Madrid kijken Getafe - Atlético Madrid kijken Live Getafe - Atlético Madrid stream Getafe - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Atlético Madrid Uitslag Getafe - Atlético Madrid Statistieken Getafe - Atlético Madrid Primera División 2021/2022 Getafe - Atlético Madrid wedden Getafe - Atlético Madrid gokken Getafe - Atlético Madrid Unibet