Nabeschouwing Getafe - Atlético Madrid (1-2) || Primera División

Dinsdag 21 september 2021 - 19:30 uur

In de Primera División neemt Getafe het dinsdag 21 september 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Atlético Madrid (1-2)

Het Primera División duel tussen Getafe en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door S. Mitrovic, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. In de 74e minuut moest C. Alena van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Getafe verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte L. Suarez namens Atlético Madrid in de 78e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat L. Suarez namens Atlético Madrid in de 90e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Atlético Madrid dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Atlético Madrid
Goals
1
2
Balbezit
31%
69%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
5
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
92
127
Gevaarlijke aanvallen
26
62
Passes
252
543
Overtredingen
14
11
Buitenspel
3
2
Corners
2
5
Wissels
4
4
LIVE Getafe - Atlético Madrid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Suarez Atlético Madrid
45' Doelpunt Getafe Doelpunt S. Mitrovic met assist van N. Maksimovic Getafe 1-0
62' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Hermoso voor K. Trippier Atlético Madrid
63' Wissel Atlético Madrid Wissel R. De Paul voor Renan Lodi Atlético Madrid
64' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor H. Herrera Atlético Madrid
65' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Mata Getafe
66' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Gimenez Atlético Madrid
66' Gele kaart Getafe Gele kaart voor C. Alena Getafe
67' Wissel Getafe Wissel E. Unal voor J. Macias Getafe
67' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Cunha voor A. Griezmann Atlético Madrid
74' Rode kaart Getafe Rode kaart voor C. Alena Getafe
78' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt L. Suarez met assist van M. Hermoso Atlético Madrid 1-1
78' Wissel Getafe Wissel J. Silva voor J. Mata Getafe
84' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Vrsaljko voor H. Herrera Atlético Madrid
90' Gele kaart Getafe Gele kaart voor N. Maksimovic Getafe
90' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt L. Suarez met assist van S. Vrsaljko Atlético Madrid 1-2
93' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Y. Carrasco Atlético Madrid
93' Wissel Getafe Wissel D. Poveda voor Florentino Getafe
95' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Cuenca Getafe
97' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor M. Cunha Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Atlético Madrid
Opstellingen Getafe - Atlético Madrid
De opstellingen van Getafe en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Atlético Madrid

Getafe en Atlético Madrid treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 21 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Getafe. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 3
Winst Atlético Madrid 21
Gelijkspel 5
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 19e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Getafe - Atlético Madrid Opstelling Getafe Opstelling Atlético Madrid Live Getafe - Atlético Madrid Live Getafe - Atlético Madrid kijken Getafe - Atlético Madrid kijken Live Getafe - Atlético Madrid stream Getafe - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Atlético Madrid Uitslag Getafe - Atlético Madrid Statistieken Getafe - Atlético Madrid Primera División 2021/2022 Getafe - Atlético Madrid wedden Getafe - Atlético Madrid gokken Getafe - Atlético Madrid Unibet