In de Primera División neemt Getafe het zondag 15 mei 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Barcelona (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Getafe en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Barcelona, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Getafe, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jesús Gil Manzano niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Barcelona
Balbezit
29%
71%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
5
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
74
163
Gevaarlijke aanvallen
26
44
Passes
340
861
Overtredingen
9
8
Buitenspel
1
1
Corners
5
5
Wissels
8
5
LIVE Getafe - Barcelona 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor C. Lenglet FC Barcelona
57' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
61' Wissel FC Barcelona Wissel A. Fati voor P. Aubameyang FC Barcelona
67' Wissel Getafe Wissel S. Ramirez voor B. Mayoral Getafe
67' Wissel Getafe Wissel G. Villar voor C. Alena Getafe
71' Wissel FC Barcelona Wissel L. de Jong voor M. Depay FC Barcelona
81' Wissel Getafe Wissel O. Rodriguez voor E. Unal Getafe
81' Wissel Getafe Wissel Florentino voor N. Maksimovic Getafe
87' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
91' Wissel FC Barcelona Wissel M. Marmol voor A. Balde FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Barcelona
Opstellingen Getafe - Barcelona
De opstellingen van Getafe en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Barcelona

Getafe en Barcelona treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Barcelona in de Primera División vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 22 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Getafe. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 3
Winst Barcelona 22
Gelijkspel 6
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 15e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Getafe - Barcelona Opstelling Getafe Opstelling Barcelona Live Getafe - Barcelona Live Getafe - Barcelona kijken Getafe - Barcelona kijken Live Getafe - Barcelona stream Getafe - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Barcelona Uitslag Getafe - Barcelona Statistieken Getafe - Barcelona Primera División 2021/2022 Getafe - Barcelona wedden Getafe - Barcelona gokken Getafe - Barcelona Unibet