Nabeschouwing Getafe - Celta de Vigo (0-3) || Primera División 2021/2022

Maandag 25 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Getafe het maandag 25 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Celta de Vigo (0-3)

Het Primera División duel tussen Getafe en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 0-3 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door S. Mina, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Aspas op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut moest Getafe verder met een man minder nadat Djene een rode kaart had gekregen.

In de 73e minuut volgde een derde treffer van Celta de Vigo, waarmee S. Mina zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 81e minuut werd Chema van Getafe met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Celta de Vigo met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Martínez Munuera, waardoor Celta de Vigo dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Getafe - Celta de Vigo 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Aidoo Celta de Vigo
46' Wissel Getafe Wissel E. Unal voor S. Ramirez Getafe
55' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Mina met assist van B. Mendez Celta de Vigo 0-1
58' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas met assist van B. Mendez Celta de Vigo 0-2
60' Wissel Getafe Wissel D. Poveda voor D. Timor Getafe
63' Rode kaart Getafe Rode kaart voor Djene Getafe
67' Wissel Celta de Vigo Wissel N. Araujo voor J. Aidoo Celta de Vigo
67' Wissel Getafe Wissel S. Mitrovic voor C. Alena Getafe
71' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Galhardo voor Nolito Celta de Vigo
72' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Cervi voor I. Aspas Celta de Vigo
73' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Mina met assist van T. Galhardo Celta de Vigo 0-3
80' Wissel Celta de Vigo Wissel H. Alvarez voor S. Mina Celta de Vigo
80' Wissel Celta de Vigo Wissel O. Yokuslu voor D. Suarez Celta de Vigo
80' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
80' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
81' Rode kaart Getafe Rode kaart voor Chema Getafe
83' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Murillo Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Celta de Vigo
Opstellingen Getafe - Celta de Vigo
De opstellingen van Getafe en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Celta de Vigo

Getafe en Celta de Vigo treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Getafe favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Getafe 7
Winst Celta de Vigo 6
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 20e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 15e plaats.