Voorbeschouwing Getafe - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Maandag 25 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Getafe het maandag 25 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Getafe Gelijk Winst Celta de Vigo
2.63x inzet 3x inzet 3.15x inzet
LIVE Getafe - Celta de Vigo 0-0

Vanaf maandag 25 oktober 2021 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Getafe - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 11 uur, 37 minuten en 45 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Celta de Vigo
Opstellingen Getafe - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Getafe - Celta de Vigo

Getafe en Celta de Vigo treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Getafe favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 7
Winst Celta de Vigo 6
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 20e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Getafe - Celta de Vigo Opstelling Getafe Opstelling Celta de Vigo Live Getafe - Celta de Vigo Live Getafe - Celta de Vigo kijken Getafe - Celta de Vigo kijken Live Getafe - Celta de Vigo stream Getafe - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Celta de Vigo Uitslag Getafe - Celta de Vigo Statistieken Getafe - Celta de Vigo Primera División 2021/2022 Getafe - Celta de Vigo wedden Getafe - Celta de Vigo gokken Getafe - Celta de Vigo Unibet