Nabeschouwing Getafe - Real Sociedad (1-1) || Primera División 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Getafe het zondag 3 oktober 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Real Sociedad (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Getafe en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door S. Ramirez, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad kwam na 68 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Oyarzabal, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Getafe - Real Sociedad 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Djene Getafe
40' Doelpunt Getafe Doelpunt S. Ramirez met assist van C. Alena Getafe 1-0
43' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Merino Real Sociedad
56' Wissel Real Sociedad Wissel A. Barrenetxea voor R. Navarro Real Sociedad
56' Wissel Real Sociedad Wissel A. Isak voor J. Lobete Real Sociedad
66' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Soria Getafe
68' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Oyarzabal met assist van A. Gorosabel Real Sociedad 1-1
72' Gele kaart Getafe Gele kaart voor C. Alena Getafe
74' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Gorosabel Real Sociedad
75' Wissel Getafe Wissel E. Unal voor M. Arambarri Getafe
75' Wissel Getafe Wissel J. Silva voor J. Mata Getafe
82' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor Portu Real Sociedad
82' Wissel Real Sociedad Wissel I. Zubeldia voor A. Gorosabel Real Sociedad
84' Wissel Getafe Wissel J. Iglesias voor D. Suarez Getafe
84' Wissel Getafe Wissel D. Poveda voor C. Alena Getafe
86' Gele kaart Getafe Gele kaart voor E. Unal Getafe
89' Wissel Getafe Wissel J. Macias voor S. Ramirez Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Real Sociedad
Opstellingen Getafe - Real Sociedad
De opstellingen van Getafe en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Real Sociedad

Getafe en Real Sociedad treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Getafe favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Real Sociedad slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Getafe 11
Winst Real Sociedad 7
Gelijkspel 6
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 20e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 3e plaats.