Nabeschouwing Getafe - Sevilla (0-1) || Primera División 2021/2022

Maandag 23 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Getafe het maandag 23 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Sevilla (0-1)

Het Primera División duel tussen Getafe en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door E. Lamela, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Sevilla de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Getafe - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
42' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Papu Gomez Sevilla
44' Gele kaart Getafe Gele kaart voor E. Cabaco Getafe
46' Wissel Getafe Wissel J. Jankto voor Vitolo Getafe
46' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor Papu Gomez Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor Suso Sevilla
58' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor E. Unal Getafe
67' Wissel Sevilla Wissel R. Mir voor O. Rodriguez Sevilla
67' Wissel Sevilla Wissel O. Idrissi voor J. Jordan Sevilla
70' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
74' Wissel Getafe Wissel J. Iglesias voor S. Ramirez Getafe
74' Wissel Sevilla Wissel K. Rekik voor M. Acuna Sevilla
86' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Reges Sevilla
87' Wissel Getafe Wissel J. Macias voor C. Alena Getafe
87' Wissel Getafe Wissel D. Timor voor D. Suarez Getafe
93' Doelpunt Sevilla Doelpunt E. Lamela Sevilla 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Sevilla
Opstellingen Getafe - Sevilla
De opstellingen van Getafe en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Sevilla

Getafe en Sevilla treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Sevilla in de Primera División vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 14 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 12 winstpartijen voor Getafe. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 12
Winst Sevilla 14
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 18e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 6e plaats.