Nabeschouwing Granada - Espanyol (0-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 22 mei 2022 - 20:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Granada het zondag 22 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Espanyol (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Granada en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Granada kreeg in de 72e minuut een strafschop toegekend, die door J. Molina werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Espanyol, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Granada - Espanyol 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Granada Wissel Y. Eteki voor L. Milla Granada
61' Wissel Granada Wissel M. Uzuni voor L. Suarez Granada
72' Penalty gemist Granada Penalty gemist J. Molina Granada
73' Wissel Espanyol Wissel O. Melendo voor N. Melamed Espanyol
73' Wissel Espanyol Wissel Wu Lei voor A. Embarba Espanyol
85' Wissel Granada Wissel C. Bacca voor N. Petrovic Granada
85' Wissel Granada Wissel G. Sanchez voor A. Collado Granada
85' Wissel Granada Wissel M. Gonalons voor Y. Eteki Granada
87' Gele kaart Granada Gele kaart voor S. Escudero Granada
88' Wissel Espanyol Wissel F. Calero voor D. Lopez Espanyol
88' Wissel Espanyol Wissel D. Vila voor T. Vilhena Espanyol
90' Wissel Espanyol Wissel L. Koleosho voor J. Puado Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Espanyol
Opstellingen Granada - Espanyol
De opstellingen van Granada en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Espanyol

Granada en Espanyol treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Espanyol in de Primera División vond plaats op 6 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 8 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Granada. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 4
Winst Espanyol 8
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 16e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 14e plaats.