Nabeschouwing Levante - Atlético Madrid (2-2) || Primera División 2021/2022

Donderdag 28 oktober 2021 - 21:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het donderdag 28 oktober 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Atlético Madrid (2-2)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Levante en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Griezmann, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van E. Bardhi in de 37e minuut zorgde er even later voor dat Levante weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 76e minuut zette M. Cunha zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atlético Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

E. Bardhi zette Levante even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Pablo González Fuertes toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Levante - Atlético Madrid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Felipe Atlético Madrid 0-1
18' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor M. Hermoso Atlético Madrid
25' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Felipe Atlético Madrid
37' Penalty Levante Penalty E. Bardhi Levante 1-1
40' Gele kaart Levante Gele kaart voor Pepelu Levante
53' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Simeone Atlético Madrid
59' Wissel Atlético Madrid Wissel R. De Paul voor H. Herrera Atlético Madrid
59' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor L. Suarez Atlético Madrid
65' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
67' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor M. Hermoso Atlético Madrid
70' Wissel Levante Wissel A. Cantero voor D. Gomez Levante
70' Wissel Levante Wissel J. Miramon voor Son Levante
72' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Cunha voor A. Griezmann Atlético Madrid
76' Wissel Levante Wissel P. Martinez voor M. Malsa Levante
76' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt M. Cunha met assist van R. De Paul Atlético Madrid 1-2
80' Wissel Levante Wissel J. de Frutos voor Pepelu Levante
81' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Simeone Atlético Madrid
85' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Gimenez Atlético Madrid
87' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Correa Atlético Madrid
90' Penalty Levante Penalty E. Bardhi Levante 2-2
96' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Pier Levante
98' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Pier Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Atlético Madrid
Opstellingen Levante - Atlético Madrid
De opstellingen van Levante en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Atlético Madrid

Levante en Atlético Madrid treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 15 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Levante. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 5
Winst Atlético Madrid 15
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 19e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 7e plaats.