Nabeschouwing Levante - Valencia (3-4) || Primera División 2021/2022

Maandag 20 december 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het maandag 20 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Valencia (3-4)

Het Primera División duel tussen Levante en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 3-4 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg J. Campana van Levante via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 21 minuten was het J. Campana die Levante op een 1-0 voorsprong zette. In de 24e werd de voorsprong voor Levante verdubbeld dankzij een doelpunt van R. Marti.

In de 44e minuut was het Valencia dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van G. Guedes. In de 50e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Valencia speler C. Soler. Valencia kwam op voorsprong nadat C. Soler de 2-3 wist te maken na 72 minuten. Even later viel in de 85e minuut opnieuw een doelpunt. Het was G. Guedes van Valencia die de score op 2-4 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door E. Bardhi van Levante die daarmee in de 91e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pablo González Fuertes bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Valencia.

LIVE Levante - Valencia 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
21' Penalty gemist Levante Penalty gemist J. Campana Levante
21' Doelpunt Levante Doelpunt J. Campana Levante 1-0
23' Gele kaart Levante Gele kaart voor Pepelu Levante
24' Doelpunt Levante Doelpunt R. Marti met assist van J. L. Morales Levante 2-0
44' Doelpunt Valencia Doelpunt G. Guedes met assist van H. Duro Valencia 2-1
50' Penalty Valencia Penalty C. Soler Valencia 2-2
56' Wissel Levante Wissel G. Melero voor Pepelu Levante
58' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. L. Morales Levante
60' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor D. Cheryshev Valencia
60' Gele kaart Valencia Gele kaart voor U. Racic Valencia
71' Wissel Valencia Wissel R. Iranzo voor C. Piccini Valencia
72' Doelpunt Valencia Doelpunt C. Soler met assist van G. Guedes Valencia 2-3
77' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor D. Gomez Levante
77' Wissel Levante Wissel R. Soldado voor J. L. Morales Levante
80' Gele kaart Valencia Gele kaart voor R. Iranzo Valencia
85' Doelpunt Valencia Doelpunt G. Guedes Valencia 2-4
86' Wissel Levante Wissel A. Cantero voor J. de Frutos Levante
88' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Costa Valencia
89' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor U. Racic Valencia
90' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Soldado Levante
91' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi met assist van R. Soldado Levante 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Valencia
Opstellingen Levante - Valencia
De opstellingen van Levante en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Valencia

Levante en Valencia treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Valencia in de Primera División vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 11 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Levante. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 6
Winst Valencia 11
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 20e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 8e plaats.