Nabeschouwing Mallorca - Elche (2-2) || Primera División 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Mallorca het zondag 7 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Elche (2-2)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Mallorca en Elche geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door L. Boye, waarmee Elche met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van S. Sevilla in de 72e minuut zorgde er even later voor dat Mallorca weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 75e minuut zette L. Boye zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Elche de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Mallorca nadat P. Maffeo in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Mallorca - Elche 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor F. Russo Mallorca
33' Gele kaart Elche Gele kaart voor L. Boye Elche
38' Gele kaart Elche Gele kaart voor A. Barragan Elche
60' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Baba Mallorca
64' Wissel Mallorca Wissel A. Ndiaye voor A. Sanchez Mallorca
64' Wissel Mallorca Wissel F. Nino voor Angel Mallorca
67' Wissel Elche Wissel Josan voor Fidel Elche
67' Wissel Elche Wissel Josema voor J. Pastore Elche
68' Doelpunt Elche Doelpunt L. Boye Elche 0-1
72' Penalty Mallorca Penalty S. Sevilla Mallorca 1-1
75' Doelpunt Elche Doelpunt L. Boye met assist van J. Mojica Elche 1-2
77' Wissel Mallorca Wissel I. Ruiz de Galarreta voor I. Baba Mallorca
77' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor Lee Kang-In Mallorca
80' Wissel Elche Wissel D. Benedetto voor L. Perez Elche
82' Wissel Mallorca Wissel J. Mboula voor S. Sevilla Mallorca
86' Wissel Elche Wissel D. Gonzalez voor O. Mascarell Elche
86' Wissel Elche Wissel I. Marcone voor L. Boye Elche
87' Gele kaart Elche Gele kaart voor P. Bigas Elche
95' Doelpunt Mallorca Doelpunt P. Maffeo met assist van D. Rodriguez Mallorca 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Elche
Opstellingen Mallorca - Elche
De opstellingen van Mallorca en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Elche zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Elche

Mallorca en Elche treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mallorca en Elche elkaar treffen in de Primera División.

Winst Mallorca 0
Winst Elche 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 13e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 18e plaats.