In de Primera División neemt Mallorca het vrijdag 27 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Espanyol (1-0)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door D. Rodriguez, waarmee Mallorca met 1-0 de leiding nam. In de 94e minuut moest S. Gomez van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Espanyol verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Mallorca.

Wedstrijdstatistieken Mallorca - Espanyol
Goals
1
0
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
69
91
Gevaarlijke aanvallen
43
32
Passes
346
393
Overtredingen
16
17
Buitenspel
2
1
Corners
2
2
Wissels
5
5
LIVE Mallorca - Espanyol 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor F. Nino Mallorca
27' Doelpunt Mallorca Doelpunt D. Rodriguez Mallorca 1-0
31' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor L. Cabrera Espanyol
37' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor T. Kubo Mallorca
46' Wissel Mallorca Wissel A. Sedlar voor F. Russo Mallorca
54' Wissel Espanyol Wissel N. Melamed voor A. Embarba Espanyol
55' Wissel Espanyol Wissel M. Morlanes voor D. Lopez Espanyol
56' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Morlanes Espanyol
56' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor V. Moreno Espanyol
61' Wissel Mallorca Wissel A. Ndiaye voor J. Mboula Mallorca
68' Wissel Mallorca Wissel I. Ruiz de Galarreta voor S. Sevilla Mallorca
70' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor B. Olivan Mallorca
75' Wissel Espanyol Wissel A. Vidal voor J. Puado Espanyol
75' Wissel Espanyol Wissel L. Moron voor L. Dimata Espanyol
80' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Sedlar Mallorca
80' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor L. Garcia Mallorca
86' Wissel Mallorca Wissel R. Battaglia voor T. Kubo Mallorca
86' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor F. Nino Mallorca
86' Wissel Espanyol Wissel A. Vadillo voor O. Gil Espanyol
94' Rode kaart Espanyol Rode kaart voor S. Gomez Espanyol
98' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Vadillo Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Espanyol
Opstellingen Mallorca - Espanyol
De opstellingen van Mallorca en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Espanyol

Mallorca en Espanyol treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Espanyol in de Primera División vond plaats op 9 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 7 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Mallorca. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mallorca 6
Winst Espanyol 7
Gelijkspel 4
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 5e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Mallorca - Espanyol Opstelling Mallorca Opstelling Espanyol Live Mallorca - Espanyol Live Mallorca - Espanyol kijken Mallorca - Espanyol kijken Live Mallorca - Espanyol stream Mallorca - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Mallorca - Espanyol Uitslag Mallorca - Espanyol Statistieken Mallorca - Espanyol Primera División 2021/2022 Mallorca - Espanyol wedden Mallorca - Espanyol gokken Mallorca - Espanyol Unibet