Nabeschouwing Mallorca - Real Betis (1-1) || Primera División

Zaterdag 14 augustus 2021 - 19:30 uur

In de Primera División neemt Mallorca het zaterdag 14 augustus 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Real Betis (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Mallorca en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door B. Olivan, waarmee Mallorca met 1-0 de leiding nam. Real Betis kwam na 59 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Juanmi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Mallorca - Real Betis
Goals
1
1
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
6
10
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
72
128
Gevaarlijke aanvallen
30
51
Passes
287
567
Overtredingen
11
20
Buitenspel
3
0
Corners
3
3
Wissels
5
5
LIVE Mallorca - Real Betis 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Mallorca Doelpunt B. Olivan met assist van D. Rodriguez Mallorca 1-0
26' Wissel Real Betis Wissel J. Calderon voor A. Moreno Real Betis
48' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor E. Gonzalez Real Betis
55' Wissel Real Betis Wissel Juanmi voor A. Ruibal Real Betis
55' Wissel Real Betis Wissel R. Gonzalez voor Rodri Real Betis
59' Doelpunt Real Betis Doelpunt Juanmi met assist van N. Fekir Real Betis 1-1
61' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor S. Sevilla Mallorca
61' Wissel Mallorca Wissel A. Ndiaye voor Angel Mallorca
72' Wissel Mallorca Wissel A. Febas voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
72' Wissel Mallorca Wissel L. Junior voor J. Mboula Mallorca
74' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor P. Akouokou Real Betis
79' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Febas Mallorca
79' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Juanmi Real Betis
82' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor N. Fekir Real Betis
82' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor P. Akouokou Real Betis
90' Wissel Mallorca Wissel A. Sedlar voor D. Rodriguez Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Real Betis
Opstellingen Mallorca - Real Betis
De opstellingen van Mallorca en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Real Betis

Mallorca en Real Betis treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Real Betis in de Primera División vond plaats op 21 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Mallorca als Real Betis wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mallorca 5
Winst Real Betis 5
Gelijkspel 4
Totaal 14

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Mallorca - Real Betis Opstelling Mallorca Opstelling Real Betis Live Mallorca - Real Betis Live Mallorca - Real Betis kijken Mallorca - Real Betis kijken Live Mallorca - Real Betis stream Mallorca - Real Betis Fox Sports Nabeschouwing Mallorca - Real Betis Uitslag Mallorca - Real Betis Statistieken Mallorca - Real Betis Primera División 2021/2022 Mallorca - Real Betis wedden Mallorca - Real Betis gokken Mallorca - Real Betis Unibet