Nabeschouwing Mallorca - Villarreal (0-0) || Primera División

Zondag 19 september 2021 - 14:00 uur

In de Primera División neemt Mallorca het zondag 19 september 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Villarreal (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Mallorca en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Villarreal, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Mallorca, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos del Cerro Grande niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mallorca - Villarreal
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
75
146
Gevaarlijke aanvallen
23
46
Passes
282
548
Overtredingen
7
14
Buitenspel
4
2
Corners
3
1
Wissels
5
5
LIVE Mallorca - Villarreal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Wissel Mallorca Wissel J. Sastre voor P. Maffeo Mallorca
41' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Sastre Mallorca
53' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Ndiaye Mallorca
54' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor B. Dia Villarreal
57' Wissel Villarreal Wissel D. Parejo voor F. Coquelin Villarreal
57' Wissel Villarreal Wissel Y. Pino voor A. Danjuma Villarreal
57' Wissel Villarreal Wissel P. Alcacer voor B. Dia Villarreal
57' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor M. Trigueros Villarreal
59' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Y. Pino Villarreal
60' Wissel Mallorca Wissel L. Junior voor A. Ndiaye Mallorca
60' Wissel Mallorca Wissel M. Hoppe voor F. Nino Mallorca
73' Wissel Villarreal Wissel R. Pena voor P. Estupinan Villarreal
84' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Albiol Villarreal
91' Wissel Mallorca Wissel R. Battaglia voor I. Baba Mallorca
91' Wissel Mallorca Wissel Lee Kang-In voor T. Kubo Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Villarreal
Opstellingen Mallorca - Villarreal
De opstellingen van Mallorca en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Villarreal

Mallorca en Villarreal treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Villarreal in de Primera División vond plaats op 16 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 9 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Mallorca. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mallorca 3
Winst Villarreal 9
Gelijkspel 4
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 10e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mallorca - Villarreal Opstelling Mallorca Opstelling Villarreal Live Mallorca - Villarreal Live Mallorca - Villarreal kijken Mallorca - Villarreal kijken Live Mallorca - Villarreal stream Mallorca - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Mallorca - Villarreal Uitslag Mallorca - Villarreal Statistieken Mallorca - Villarreal Primera División 2021/2022 Mallorca - Villarreal wedden Mallorca - Villarreal gokken Mallorca - Villarreal Unibet