In de Primera División neemt Osasuna het zondag 22 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Osasuna - Mallorca 0-0

Vanaf zondag 22 mei 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Osasuna - Mallorca volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 9 uur, 32 minuten en 21 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Mallorca
Opstellingen Osasuna - Mallorca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Osasuna - Mallorca

Osasuna en Mallorca treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Mallorca in de Primera División vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Osasuna 6
Winst Mallorca 5
Gelijkspel 8
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 9e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Osasuna - Mallorca Opstelling Osasuna Opstelling Mallorca Live Osasuna - Mallorca Live Osasuna - Mallorca kijken Osasuna - Mallorca kijken Live Osasuna - Mallorca stream Osasuna - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Osasuna - Mallorca Uitslag Osasuna - Mallorca Statistieken Osasuna - Mallorca Primera División 2021/2022 Osasuna - Mallorca wedden Osasuna - Mallorca gokken Osasuna - Mallorca Unibet