Nabeschouwing Osasuna - Rayo Vallecano (1-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Osasuna het zaterdag 2 oktober 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Rayo Vallecano (1-0)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 1-0 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door M. Sanchez, waarmee Osasuna met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Osasuna de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Osasuna - Rayo Vallecano 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor I. Balliu Rayo Vallecano
32' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor O. Trejo Rayo Vallecano
41' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Falcao Rayo Vallecano
45' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor L. Torro Osasuna
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel S. Guardiola voor O. Trejo Rayo Vallecano
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Nteka voor Falcao Rayo Vallecano
67' Wissel Osasuna Wissel C. Avila voor R. Garcia Osasuna
67' Wissel Osasuna Wissel J. Martinez voor R. Torres Osasuna
72' Wissel Rayo Vallecano Wissel O. Valentin voor P. Ciss Rayo Vallecano
76' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Martinez Osasuna
81' Wissel Osasuna Wissel Oier voor J. Moncayola Osasuna
86' Wissel Osasuna Wissel Cote voor L. Torro Osasuna
88' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor I. Palazon Rayo Vallecano
88' Wissel Rayo Vallecano Wissel U. Lopez voor S. Comesana Rayo Vallecano
91' Doelpunt Osasuna Doelpunt M. Sanchez met assist van Cote Osasuna 1-0
95' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor C. Avila Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Rayo Vallecano
Opstellingen Osasuna - Rayo Vallecano
De opstellingen van Osasuna en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Rayo Vallecano

Osasuna en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 26 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Osasuna als Rayo Vallecano wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Osasuna 2
Winst Rayo Vallecano 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 10e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 5e plaats.