Nabeschouwing Rayo Vallecano - Celta de Vigo (0-0) || Primera División 2021/2022

Maandag 1 november 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Rayo Vallecano het maandag 1 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Celta de Vigo (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rayo Vallecano en Celta de Vigo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Rayo Vallecano, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Adrián Cordero Vega niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Rayo Vallecano - Celta de Vigo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor S. Mina Celta de Vigo
45' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Galan Celta de Vigo
51' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor A. Solari Celta de Vigo
61' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor F. Beltran Celta de Vigo
61' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Fontan voor J. Galan Celta de Vigo
63' Wissel Rayo Vallecano Wissel O. Trejo voor U. Lopez Rayo Vallecano
65' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor O. Valentin Rayo Vallecano
69' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor B. Mendez Celta de Vigo
69' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor I. Palazon Rayo Vallecano
70' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Fontan Celta de Vigo
73' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Nteka voor I. Palazon Rayo Vallecano
73' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor R. Falcao Rayo Vallecano
80' Wissel Celta de Vigo Wissel O. Yokuslu voor T. Galhardo Celta de Vigo
80' Wissel Celta de Vigo Wissel I. Aspas voor D. Suarez Celta de Vigo
81' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor R. Tapia Celta de Vigo
87' Wissel Rayo Vallecano Wissel P. Ciss voor O. Valentin Rayo Vallecano
87' Wissel Rayo Vallecano Wissel S. Guardiola voor A. Garcia Rayo Vallecano
92' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Iraola Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Celta de Vigo
Opstellingen Rayo Vallecano - Celta de Vigo
De opstellingen van Rayo Vallecano en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Celta de Vigo

Rayo Vallecano en Celta de Vigo treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 18 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Rayo Vallecano favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rayo Vallecano 7
Winst Celta de Vigo 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 6e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 14e plaats.