Nabeschouwing Rayo Vallecano - Levante (2-4) || Primera División 2021/2022

Vrijdag 20 mei 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Rayo Vallecano het vrijdag 20 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Levante (2-4)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Levante is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 2-4 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Garcia, waarmee Rayo Vallecano met 1-0 de leiding nam. Levante kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Melero, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette R. Marti zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Levante de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Levante vergroot nadat G. Melero de 1-3 wist te scoren. In de 61e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Rayo Vallecano speler S. Guardiola. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 76e minuut en kwam op naam te staan van Levante speler Coke, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mario Melero López en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Levante.

LIVE Rayo Vallecano - Levante 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt A. Garcia Rayo Vallecano 1-0
26' Doelpunt Levante Doelpunt G. Melero met assist van M. Saracchi Levante 1-1
44' Doelpunt Levante Doelpunt R. Marti met assist van J. L. Morales Levante 1-2
46' Doelpunt Levante Doelpunt G. Melero met assist van E. Bardhi Levante 1-3
46' Wissel Levante Wissel Pepelu voor G. Melero Levante
55' Gele kaart Levante Gele kaart voor M. Saracchi Levante
59' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Morales Nogales Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding J. Morales Nogales Levante
61' Penalty Rayo Vallecano Penalty S. Guardiola Rayo Vallecano 2-3
61' Wissel Rayo Vallecano Wissel S. Comesana voor M. Suarez Rayo Vallecano
61' Wissel Rayo Vallecano Wissel P. Ciss voor R. Nteka Rayo Vallecano
63' Wissel Levante Wissel J. Miramon voor M. Saracchi Levante
63' Wissel Levante Wissel M. Pubill Pages voor R. Marti Levante
71' Wissel Rayo Vallecano Wissel M. Sylla voor Bebe Rayo Vallecano
71' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Falcao voor S. Guardiola Rayo Vallecano
75' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Postigo Levante
76' Doelpunt Levante Doelpunt Coke Levante 2-4
80' Wissel Rayo Vallecano Wissel A. Asensio voor K. Rodrigues Rayo Vallecano
85' Wissel Levante Wissel R. Vezo voor Coke Levante
86' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Vezo Levante
87' Wissel Levante Wissel O. Faraj voor A. Cantero Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Levante
Opstellingen Rayo Vallecano - Levante
De opstellingen van Rayo Vallecano en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Levante

Rayo Vallecano en Levante treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Levante in de Primera División vond plaats op 11 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Rayo Vallecano favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Levante slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rayo Vallecano 7
Winst Levante 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 12e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 19e plaats.