Nabeschouwing Real Betis - Valencia (4-1) || Primera División 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Betis het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Valencia (4-1)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 4-1 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. B. Iglesias maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Betis vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Real Betis vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Iglesias op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist Valencia de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Gabriel Paulista.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Real Betis vergroot nadat G. Pezzella de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 68e minuut wist Juanmi namens Real Betis de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Isidro Díaz de Mera Escuderos en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Real Betis.

LIVE Real Betis - Valencia 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Valencia Gele kaart voor O. Alderete Valencia
14' Penalty Real Betis Penalty B. Iglesias Real Betis 1-0
30' Doelpunt Real Betis Doelpunt B. Iglesias met assist van Juanmi Real Betis 2-0
37' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor V. Ruiz Real Betis
39' Doelpunt Valencia Doelpunt Gabriel Paulista Valencia 2-1
48' Wissel Valencia Wissel M. Diakhaby voor Gabriel Paulista Valencia
49' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Valencia
54' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Rodriguez Real Betis
60' Wissel Valencia Wissel H. Costa voor H. Duro Valencia
60' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor J. Vazquez Valencia
61' Doelpunt Real Betis Doelpunt G. Pezzella met assist van N. Fekir Real Betis 3-1
63' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor G. Rodriguez Real Betis
68' Doelpunt Real Betis Doelpunt Juanmi Real Betis 4-1
70' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Guedes Valencia
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Foulquier Valencia
74' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor Juanmi Real Betis
74' Wissel Real Betis Wissel A. Ruibal voor N. Fekir Real Betis
75' Wissel Valencia Wissel U. Racic voor D. Wass Valencia
75' Wissel Valencia Wissel M. Vallejo voor G. Guedes Valencia
77' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Vallejo Valencia
84' Wissel Real Betis Wissel Willian Jose voor B. Iglesias Real Betis
84' Wissel Real Betis Wissel R. Gonzalez voor W. Carvalho Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Valencia
Opstellingen Real Betis - Valencia
De opstellingen van Real Betis en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Valencia

Real Betis en Valencia treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Valencia in de Primera División vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 14 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Real Betis. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Betis 8
Winst Valencia 14
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 5e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 11e plaats.