Nabeschouwing Real Madrid - Elche (2-2) || Primera División 2021/2022

Zondag 23 januari 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Madrid het zondag 23 januari 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Elche (2-2)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Real Madrid en Elche geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 33e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg K. Benzema van Real Madrid via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 42 minuten was het L. Boye die Elche op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Elche via een goal van P. Milla in de 76e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

L. Modric zette Real Madrid even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea toegekende penalty wist te benutten. Na 92 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Militao de 2-2 maakte namens Real Madrid.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Real Madrid - Elche 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Elche Wissel Fidel voor Tete Morente Elche
33' Penalty gemist Real Madrid Penalty gemist K. Benzema Real Madrid
42' Doelpunt Elche Doelpunt L. Boye met assist van Fidel Elche 0-1
54' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor E. Militao Real Madrid
55' Gele kaart Elche Gele kaart voor Fidel Elche
58' Wissel Real Madrid Wissel L. Jovic voor K. Benzema Real Madrid
64' Wissel Real Madrid Wissel Rodrygo voor T. Kroos Real Madrid
72' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Vinicius Junior Real Madrid
76' Doelpunt Elche Doelpunt P. Milla met assist van L. Boye Elche 0-2
79' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor E. Hazard Real Madrid
79' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor Lucas Real Madrid
82' Penalty Real Madrid Penalty L. Modric Real Madrid 1-2
88' Wissel Elche Wissel Josan voor L. Perez Elche
92' Doelpunt Real Madrid Doelpunt E. Militao met assist van Vinicius Junior Real Madrid 2-2
95' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor D. Alaba Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Elche
Opstellingen Real Madrid - Elche
De opstellingen van Real Madrid en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Elche zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Elche

Real Madrid en Elche treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Elche in de Primera División vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Elche slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 6
Winst Elche 0
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 15e plaats.