In de Primera División neemt Real Madrid het zondag 23 januari 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Real Madrid Gelijk Winst Elche
1.19x inzet 7.5x inzet 16x inzet
LIVE Real Madrid - Elche 0-1 RUST

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd Real Madrid - Elche live volgen. Momenteel is het rust, met een actuele ruststand van 0-1.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Wissel Elche Wissel Fidel voor Tete Morente Elche
32' Penalty gemist Real Madrid Penalty gemist K. Benzema Real Madrid
43' Doelpunt Elche Doelpunt L. Boye met assist van Fidel Elche 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Elche
Opstellingen Real Madrid - Elche
De opstellingen van Real Madrid en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Elche zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Elche

Real Madrid en Elche treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Elche in de Primera División vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Elche slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Madrid 6
Winst Elche 0
Gelijkspel 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Madrid - Elche Opstelling Real Madrid Opstelling Elche Live Real Madrid - Elche Live Real Madrid - Elche kijken Real Madrid - Elche kijken Live Real Madrid - Elche stream Real Madrid - Elche Fox Sports Nabeschouwing Real Madrid - Elche Uitslag Real Madrid - Elche Statistieken Real Madrid - Elche Primera División 2021/2022 Real Madrid - Elche wedden Real Madrid - Elche gokken Real Madrid - Elche Unibet