Nabeschouwing Real Madrid - Osasuna (0-0) || Primera División 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 21:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Madrid het woensdag 27 oktober 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Osasuna (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Real Madrid en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Real Madrid dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Real Madrid, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter César Soto Grado niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Real Madrid - Osasuna 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor U. Garcia Osasuna
28' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor E. Camavinga Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel Rodrygo voor E. Camavinga Real Madrid
67' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor C. Avila Osasuna
67' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor J. Martinez Osasuna
69' Wissel Real Madrid Wissel Marcelo voor F. Mendy Real Madrid
69' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor D. Carvajal Real Madrid
69' Wissel Real Madrid Wissel E. Hazard voor M. Asensio Real Madrid
89' Wissel Osasuna Wissel Barbero voor K. Garcia Osasuna
90' Wissel Osasuna Wissel Oier voor J. Moncayola Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Osasuna
Opstellingen Real Madrid - Osasuna
De opstellingen van Real Madrid en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Osasuna

Real Madrid en Osasuna treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Osasuna in de Primera División vond plaats op 1 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 17
Winst Osasuna 2
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 3e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 7e plaats.