Nabeschouwing Real Sociedad - Valencia (0-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Sociedad het zondag 21 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Valencia (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Real Sociedad en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Elustondo in de 76e minuut, waardoor Real Sociedad met een man minder kwam te staan. Het was Real Sociedad dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Valencia kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mario Melero López niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Real Sociedad - Valencia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Guevara Real Sociedad
56' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Gaya Valencia
60' Wissel Real Sociedad Wissel M. Oyarzabal voor A. Barrenetxea Real Sociedad
60' Wissel Real Sociedad Wissel M. Zubimendi voor A. Guevara Real Sociedad
67' Wissel Valencia Wissel M. Gomez voor G. Guedes Valencia
70' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Foulquier Valencia
76' Rode kaart Real Sociedad Rode kaart voor A. Elustondo Real Sociedad
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
77' Wissel Valencia Wissel K. Koindredi voor H. Duro Valencia
78' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor U. Racic Valencia
84' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Y. Musah Valencia
84' Wissel Real Sociedad Wissel A. Sorloth voor A. Isak Real Sociedad
84' Wissel Real Sociedad Wissel Portu voor A. Januzaj Real Sociedad
85' Wissel Real Sociedad Wissel B. Turrientes voor D. Silva Real Sociedad
87' Gele kaart Valencia Gele kaart voor K. Koindredi Valencia
87' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor D. Rico Real Sociedad
89' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor D. Wass Valencia
90' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Costa Valencia
92' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor B. Turrientes Real Sociedad
94' Gele kaart Valencia Gele kaart voor O. Alderete Valencia
96' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Gorosabel Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Valencia
Opstellingen Real Sociedad - Valencia
De opstellingen van Real Sociedad en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Valencia

Real Sociedad en Valencia treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Valencia in de Primera División vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Valencia slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 11
Winst Valencia 10
Gelijkspel 5
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 3e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 10e plaats.