Nabeschouwing Sevilla - Mallorca (0-0) || Primera División 2021/2022

Woensdag 11 mei 2022 - 20:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Sevilla het woensdag 11 mei 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Mallorca (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Sevilla en Mallorca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Sevilla dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Sevilla, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sevilla - Mallorca 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Acuna Sevilla
49' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
52' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor B. Olivan Mallorca
55' Wissel Sevilla Wissel T. Delaney voor J. Jordan Sevilla
55' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor R. Mir Sevilla
60' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Lamela Sevilla
67' Wissel Sevilla Wissel L. Ocampos voor J. Navas Sevilla
67' Wissel Sevilla Wissel A. Martial voor E. Lamela Sevilla
71' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Raillo Mallorca
72' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor S. Sevilla Mallorca
72' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Sanchez Mallorca
74' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor Angel Mallorca
74' Wissel Mallorca Wissel D. Rodriguez voor S. Sevilla Mallorca
75' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
78' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor T. Kubo Mallorca
80' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor N. Gudelj Sevilla
87' Wissel Mallorca Wissel F. Russo voor J. Costa Mallorca
87' Wissel Mallorca Wissel C. Grenier voor A. Sanchez Mallorca
89' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor P. Maffeo Mallorca
97' Wissel Mallorca Wissel G. Gonzalez voor P. Maffeo Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Mallorca
Opstellingen Sevilla - Mallorca
De opstellingen van Sevilla en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mallorca zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Mallorca

Sevilla en Mallorca treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Mallorca in de Primera División vond plaats op 27 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 8
Winst Mallorca 4
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 3e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 18e plaats.