Nabeschouwing Sevilla - Rayo Vallecano (3-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 22:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Sevilla het zondag 15 augustus 2021 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Rayo Vallecano (3-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Zidane in de 16e minuut, waardoor Rayo Vallecano met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 19e minuut voor dat Sevilla via Y. En Nesyri op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sevilla via een goal van E. Lamela in de 55e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 79e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee E. Lamela zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos, waardoor Sevilla dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sevilla - Rayo Vallecano 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Rode kaart Rayo Vallecano Rode kaart voor L. Zidane Rayo Vallecano
19' Wissel Rayo Vallecano Wissel S. Dimitrievski voor O. Trejo Rayo Vallecano
19' Penalty Sevilla Penalty Y. En Nesyri Sevilla 1-0
50' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor O. Idrissi Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor O. Idrissi Sevilla
52' Wissel Sevilla Wissel Papu Gomez voor K. Rekik Sevilla
55' Doelpunt Sevilla Doelpunt E. Lamela Sevilla 2-0
61' Wissel Rayo Vallecano Wissel M. Merquelanz voor S. Comesana Rayo Vallecano
61' Wissel Rayo Vallecano Wissel P. Ciss voor I. Palazon Rayo Vallecano
71' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor R. Nteka Rayo Vallecano
71' Wissel Rayo Vallecano Wissel A. Martin voor O. Valentin Rayo Vallecano
79' Doelpunt Sevilla Doelpunt E. Lamela met assist van Y. En Nesyri Sevilla 3-0
84' Wissel Sevilla Wissel P. Ortiz voor J. Jordan Sevilla
89' Wissel Sevilla Wissel N. Gudelj voor Y. En Nesyri Sevilla
89' Wissel Sevilla Wissel I. Romero voor F. Reges Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Rayo Vallecano
Opstellingen Sevilla - Rayo Vallecano
De opstellingen van Sevilla en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Rayo Vallecano

Sevilla en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 25 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.