Voorbeschouwing Sevilla - Villarreal (0-0) || Primera División

Zaterdag 4 december 2021 - 14:00 uur

In de Primera División neemt Sevilla het zaterdag 4 december 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Sevilla Gelijk Winst Villarreal
2.04x inzet 3.45x inzet 3.85x inzet
LIVE Sevilla - Villarreal 0-0

Vanaf zaterdag 4 december 2021 om 14:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sevilla - Villarreal volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 7 uur, 51 minuten en 57 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Villarreal
Opstellingen Sevilla - Villarreal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sevilla - Villarreal

Sevilla en Villarreal treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Villarreal in de Primera División vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sevilla 12
Winst Villarreal 9
Gelijkspel 9
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 4e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Sevilla - Villarreal Opstelling Sevilla Opstelling Villarreal Live Sevilla - Villarreal Live Sevilla - Villarreal kijken Sevilla - Villarreal kijken Live Sevilla - Villarreal stream Sevilla - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Sevilla - Villarreal Uitslag Sevilla - Villarreal Statistieken Sevilla - Villarreal Primera División 2021/2022 Sevilla - Villarreal wedden Sevilla - Villarreal gokken Sevilla - Villarreal Unibet