Nabeschouwing Valencia - Celta de Vigo (2-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 21 mei 2022 - 17:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Valencia het zaterdag 21 mei 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Celta de Vigo (2-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 2-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Gomez, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van N. Araujo zorgde ervoor dat Valencia op 2-0 kwam te staan in de 60e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Valencia.

LIVE Valencia - Celta de Vigo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Gomez met assist van Marcos Andre Valencia 1-0
46' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Galan Celta de Vigo
46' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor B. Gil Valencia
52' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Veiga voor A. Solari Celta de Vigo
52' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor B. Mendez Celta de Vigo
60' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt N. Araujo Valencia 2-0
64' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Foulquier Valencia
64' Gele kaart Valencia Gele kaart voor T. Correia Valencia
68' Wissel Valencia Wissel M. Dominguez voor T. Correia Valencia
68' Wissel Valencia Wissel G. Guedes voor Marcos Andre Valencia
70' Wissel Celta de Vigo Wissel O. Pineda voor K. Vazquez Celta de Vigo
70' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Murillo voor Nolito Celta de Vigo
78' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor M. Gomez Valencia
79' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor T. Galhardo Celta de Vigo
84' Wissel Valencia Wissel U. Racic voor M. Diakhaby Valencia
85' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Fontan voor B. Mendez Celta de Vigo
95' Gele kaart Valencia Gele kaart voor I. Moriba Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Celta de Vigo
Opstellingen Valencia - Celta de Vigo
De opstellingen van Valencia en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Celta de Vigo

Valencia en Celta de Vigo treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 5 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 13
Winst Celta de Vigo 6
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 11e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 10e plaats.