Nabeschouwing Valencia - Elche (2-1) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Valencia het zaterdag 11 december 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Elche (2-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Elche is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 2-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door G. Guedes, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Elche kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Boye, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette C. Piccini zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Santiago Jaime Latre, waardoor Valencia dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Valencia - Elche 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Valencia Wissel C. Piccini voor T. Lato Valencia
23' Doelpunt Valencia Doelpunt G. Guedes met assist van J. Cillessen Valencia 1-0
34' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Gomez Valencia
41' Gele kaart Elche Gele kaart voor Tete Morente Elche
46' Wissel Elche Wissel P. Milla voor Tete Morente Elche
48' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
61' Wissel Elche Wissel D. Benedetto voor Fidel Elche
61' Wissel Elche Wissel G. Gumbau voor I. Marcone Elche
73' Wissel Elche Wissel Josan voor A. Barragan Elche
75' Doelpunt Elche Doelpunt L. Boye met assist van L. Perez Elche 1-1
82' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor H. Costa Valencia
82' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor G. Guedes Valencia
82' Wissel Valencia Wissel K. Koindredi voor D. Wass Valencia
86' Doelpunt Valencia Doelpunt C. Piccini met assist van M. Diakhaby Valencia 2-1
88' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor O. Mascarell Elche
90' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor H. Duro Valencia
92' Gele kaart Elche Gele kaart voor E. Roco Elche
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Foulquier Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Elche
Opstellingen Valencia - Elche
De opstellingen van Valencia en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Elche zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Elche

Valencia en Elche treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Elche in de Primera División vond plaats op 30 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Elche slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 4
Winst Elche 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 9e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 16e plaats.