Nabeschouwing Villarreal - Atlético Madrid (2-2) || Primera División 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Villarreal het zondag 9 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Atlético Madrid (2-2)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Villarreal en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Correa, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Villarreal kreeg via G. Moreno in de 23e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Javier Alberola Rojas de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam Villarreal in de 29e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van P. Torres.

In de 58e minuut was het Villarreal dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Moreno. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat G. Kondogbia van Atlético Madrid de 2-2 maakte in de 67e minuut. Na 92 minuten kon G. Kondogbia van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Atlético Madrid het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Villarreal - Atlético Madrid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Correa Atlético Madrid 0-1
23' Penalty gemist Villarreal Penalty gemist G. Moreno Villarreal
25' VAR: Afgekeurd doelpunt D. Parejo Muñoz Afgekeurd doelpunt vanwege hands D. Parejo Muñoz Villarreal
29' Doelpunt Villarreal Doelpunt P. Torres Villarreal 1-1
58' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Moreno met assist van G. Moreno Villarreal 2-1
62' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor R. De Paul Atlético Madrid
62' Wissel Atlético Madrid Wissel Koke voor M. Cunha Atlético Madrid
63' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Vrsaljko voor Renan Lodi Atlético Madrid
67' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt G. Kondogbia Atlético Madrid 2-2
71' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor G. Kondogbia Atlético Madrid
74' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor M. Trigueros Villarreal
74' Wissel Villarreal Wissel Y. Pino voor A. Moreno Villarreal
80' Wissel Villarreal Wissel V. Iborra voor E. Capoue Villarreal
86' Wissel Villarreal Wissel N. Jackson voor P. Estupinan Villarreal
92' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor G. Kondogbia Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Atlético Madrid
Opstellingen Villarreal - Atlético Madrid
De opstellingen van Villarreal en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Atlético Madrid

Villarreal en Atlético Madrid treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 11 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Villarreal. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Villarreal 10
Winst Atlético Madrid 11
Gelijkspel 10
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 8e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 5e plaats.