Nabeschouwing Almería - Rayo Vallecano (3-1) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Almería het zaterdag 8 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Rayo Vallecano (3-1)

Het Primera División duel tussen Almería en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 3-1 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door L. Robertone, waarmee Almería met 1-0 de leiding nam. Almería vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Babic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Almería, waarmee E. B. Toure zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 81 minuten deed A. Catena iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rayo Vallecano werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Rayo Vallecano echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 87e minuut moest Almería verder met een man minder, nadat A. Embarba een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Almería.

LIVE Almería - Rayo Vallecano 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Almería Doelpunt L. Robertone met assist van A. Embarba Almería 1-0
17' Doelpunt Almería Doelpunt S. Babic met assist van A. Embarba Almería 2-0
39' Doelpunt Almería Doelpunt E. B. Toure met assist van G. Melero Almería 3-0
46' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor S. Sanchez Rayo Vallecano
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Falcao voor S. Sanchez Rayo Vallecano
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel S. Comesana voor P. Ciss Rayo Vallecano
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel O. Valentin voor F. Lejeune Rayo Vallecano
57' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor O. Valentin Rayo Vallecano
66' Wissel Almería Wissel S. Costa voor Leo Baptistao Almería
66' Wissel Almería Wissel A. Pozo voor G. Melero Almería
66' Gele kaart Almería Gele kaart voor S. Costa Almería
70' Gele kaart Almería Gele kaart voor A. Embarba Almería
72' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor O. Trejo Rayo Vallecano
79' Wissel Almería Wissel I. Eguaras voor E. B. Toure Almería
79' Wissel Almería Wissel L. Ramazani voor L. Robertone Almería
81' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt A. Catena met assist van I. Palazon Rayo Vallecano 3-1
86' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Nteka voor I. Palazon Rayo Vallecano
87' Tweede gele kaart Almería Tweede gele kaart voor A. Embarba Almería
91' Gele kaart Almería Gele kaart voor L. Ramazani Almería
94' Wissel Almería Wissel Kaiky voor H. Mendes Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Rayo Vallecano
Opstellingen Almería - Rayo Vallecano
De opstellingen van Almería en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Rayo Vallecano

Almería en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 19 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Rayo Vallecano favoriet. 4 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Almería. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Almería 0
Winst Rayo Vallecano 4
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almería op een 18e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 10e plaats.