Nabeschouwing Cádiz - Athletic Club (0-4) || Primera División 2022/2023

Maandag 29 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Cádiz het maandag 29 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Athletic Club (0-4)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 0-4 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door I. Williams, waarmee Athletic Club met 0-1 de leiding nam. Athletic Club kreeg via I. Williams in de 35e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Miguel Ángel Ortiz Arias de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Athletic Club via een goal van G. Guruzeta in de 56e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 78e minuut volgde een derde treffer van Athletic Club, waarmee A. Berenguer zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Athletic Club geen gas terug, waardoor in de 93e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van G. Guruzeta.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Athletic Club.

LIVE Cádiz - Athletic Club 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor A. Espino Cádiz
24' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Williams Athletic Club 0-1
35' Penalty gemist Athletic Club Penalty gemist I. Williams Athletic Club
39' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Lekue Athletic Club
46' Wissel Cádiz Wissel V. Chust voor Fali Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel F. San Emeterio voor Jose Mari Cádiz
54' Wissel Athletic Club Wissel G. Guruzeta voor I. Williams Athletic Club
56' Doelpunt Athletic Club Doelpunt G. Guruzeta met assist van I. Lekue Athletic Club 0-2
60' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor I. Alejo Cádiz
61' Wissel Cádiz Wissel A. Fernandez voor A. Blanco Cádiz
61' Wissel Cádiz Wissel A. Mabil voor A. Espino Cádiz
65' VAR: Afgekeurd doelpunt O. Sancet Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel O. Sancet Athletic Club
67' Wissel Cádiz Wissel L. Perez voor C. Lozano Cádiz
78' Doelpunt Athletic Club Doelpunt A. Berenguer met assist van N. Williams Athletic Club 0-3
82' Wissel Athletic Club Wissel R. Garcia voor N. Williams Athletic Club
88' Wissel Athletic Club Wissel D. Garcia voor O. Sancet Athletic Club
88' Wissel Athletic Club Wissel J. Morcillo voor A. Berenguer Athletic Club
88' Wissel Athletic Club Wissel A. Paredes voor I. Lekue Athletic Club
93' Doelpunt Athletic Club Doelpunt G. Guruzeta met assist van J. Morcillo Athletic Club 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Athletic Club
Opstellingen Cádiz - Athletic Club
De opstellingen van Cádiz en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Athletic Club

Cádiz en Athletic Club treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 21 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cádiz als Athletic Club wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Cádiz 3
Winst Athletic Club 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 20e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 8e plaats.