Nabeschouwing Cádiz - Barcelona (0-4) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Cádiz het zaterdag 10 september 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Barcelona (0-4)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 0-4 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door F. de Jong, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat A. Fati namens FC Barcelona het doel wist te vinden in de 86e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Barcelona in de 92e minuut, nadat O. Dembele de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Barcelona.

LIVE Cádiz - Barcelona 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Raphinha FC Barcelona
53' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
55' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt F. de Jong FC Barcelona 0-1
56' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor L. Perez Cádiz
57' Wissel FC Barcelona Wissel O. Dembele voor F. Torres FC Barcelona
57' Wissel FC Barcelona Wissel R. Lewandowski voor M. Depay FC Barcelona
57' Wissel FC Barcelona Wissel Pedri voor Gavi FC Barcelona
59' Wissel Cádiz Wissel T. Alarcon voor A. Fernandez Cádiz
60' Wissel Cádiz Wissel T. Bongonda voor I. Alejo Cádiz
65' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt R. Lewandowski FC Barcelona 0-2
72' Wissel Cádiz Wissel A. Negredo voor R. Sobrino Cádiz
72' Wissel Cádiz Wissel A. Mabil voor L. Perez Cádiz
72' Wissel Cádiz Wissel R. Alcaraz voor F. San Emeterio Cádiz
72' Wissel FC Barcelona Wissel A. Fati voor Raphinha FC Barcelona
78' Wissel FC Barcelona Wissel M. Alonso voor A. Balde FC Barcelona
86' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Fati met assist van R. Lewandowski FC Barcelona 0-3
92' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembele met assist van R. Lewandowski FC Barcelona 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Barcelona
Opstellingen Cádiz - Barcelona
De opstellingen van Cádiz en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Barcelona

Cádiz en Barcelona treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Barcelona in de Primera División vond plaats op 18 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cádiz als Barcelona wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Cádiz 2
Winst Barcelona 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 20e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 2e plaats.